Jag säger hejdå

Hej allihopa!

Jag klev upp flera timmar tidigare bara för att kunna plugga klart. Det känns bra egentligen, jag ska strax börja.
Jag måste packa också, för direkt efter skolan så åker vi. Jag kommer hem på söndag och vad jag vet så finns det inget internet där uppe.
Jag borde skaffa mig ett mobilt bredband, fatta vad det skulle underlätta! Jag skulle kunna ha datorn med mig överallt! Fast då kanske jag egentligen borde ha haft en mini-laptop, lite klumpigt med min stora bärbara.
Jag kanske borde satsa på ett trådlöst internet för mina sommarjobbs pengar!! Det kan ju vara smart.. ska fundera på det.

Ja som sagt, jag kommer vara borta i princip hela helgen och jag kommer inte uppdatera. Men det får ni tåla!
På måndag börjar jag med Jillians mat och tränings schema! Jag vill ju ha så snygg kropp som möjligt innan jag åker till Spanien (23 dagar kvar). Det kan bli ganska svårt med tanke på att alla ingredienser kanske inte är så lätta att få tag på i Sverige. Och skollunchen blir ju ett problem.. antingen får jag ta det som bjuds eller så får jag åka hem varje lunch. Men det blir nog alldeles för dyra bensinkostnader för min del.. Men jag kan ju åtminstone göra ett försök! Träningen kan jag nog säker följa utan problem:)

Nä, nu måste jag verkligen plugga..
Ni får ha det så bra den här helgen så hörs vi på söndag!

HA EN TREVLIG VALBORG


Dagens

Jag får inte sitta vid datorn.
Jag MÅSTE plugga stenhårt.
Därför blir det inga fler inlägg idag.
Förlåt.

Frukost:
Havregrynsgröt,mjölk, banan, kanel

Lunch:
Kebabgryta, ris, sallad, vatten

Middag:
Tonfisksallad, bröd, ost, dressing, vatten

Träning:
Badminton 3h

Jag är hemskt ledsen.. och i helgen ska jag bort också, då blir det ingen uppdatering. Jag känner mig som en hemsk människa ibland.

rättegång

Hejsan!

Jag är stressad som bara den.. tur att jag har moppen så jag slipper vara beroende av mamma och pappa som måste skjutsa mig!

Idag har jag varit på en rättegång. Det handlade om olaga hot/ ofredande. Det här handlar inte om mig, kanske jag ska säga. Jag och två stycken till jobbar med lag och rätt i samhällskunskap och eftersom tingsrätten ligger ca 5min från våran skola så stack vi dit.
Vi råkade missa när man skulle gå in, så vi sprang in tillsammans med alla vittnen.. haha. Det gick iallafall bra och domen kommer om några veckor. Det blir troligtvis inget fängelse, säkert bara böter.

Oj, jag måste sticka nu.. Jag är hemma runt 20.00!
SES

Dagens

Hallå!
Dagarna går snabbt och imorgon är det redan torsdag! Skönt med sovmorgonen som jag har på torsdagar. Och nu kan jag ju ta min moppe till skolan så då kan jag ju sova ännu längre!! Toppen!

Jag tänkte alldeles strax stänga av datorn och läsa igenom allt jag ska kunna på historian. Jag förstår inte mycket, det är skitsvårt, men alla andra verkar fatta? Min hjärna måste ha fått något fnatt, jag som var så bra i skolan.
Nä hörrni, här kommer dagens mat och träning.

Frukost:
Havregrynsgröt, mjölk, banan, kanel

Lunch:
Litelite kyckling, potatismos, ett äpple, vatten(ingen god lunch)

Mellanmål:
Keso, tonfisk

Middag:
Fajitas (kyckling,sallad, majs, paprika, creme fraiche, tacosås, bröd) vatten

Träning:
Vila

Ingen bild idag heller.....
Vi hörs imorgon, jag kan dock inte säga någon exakt tid, det beror på hur jag hinner:)
HEJDÅ

Mätt som en plätt

Alldeles nyss åt mamma och jag "helgmiddag". Det blev fajitas! Eftersom vi inte firar valborg tillsammans och mamma jobbar i helgen så tog vi det idag istället.

Jag har läst igenom en liten del av Jillians bok. Det kommer faktiskt att bli skitsvårt att följa den planen som hon har skrivit. Jag menar, det kommer inte att stämma med lunchen eftersom jag äter den på skolan och det är olika rätter som jag kanske inte tycker om. Men jag ska försöka att följa den så gott som möjligt. Hela boken är på engelska så man kanske inte fattar exakt allting som står.

Jag har inte riktigt bestämt vilken dag jag börjar.. Möjligtvis på måndag. Ny vecka, nya tag!

Nu börjar biggest loser, bäst jag sticker!


Boken har kommit!!

Titta vad jag hade i brevlådan när jag kom hem:







Åh nu är jag så glad! Boken kom kanske lite olägligt eftersom jag måste plugga mycket ikväll. Jag vill ju hellre läsa den här!! Jag hoppas den kommer att hjälpa mig att bli av med de sista kilona.

Nu ska jag läsa igenom lite till och sen måste jag plugga...
SEE YOU


Godmorgon!

Hej allihopa!
För ovanlighetens skull så lägger jag in ett inlägg på morgonen innan skolan. Idag gör jag det för att jag klev upp vanlig tid med kom på att jag började 8.30! Vi har ju nationella prov i engelska idag. Jag hoppas verkligen det går bra, jag är lite nervös faktiskt, men det brukar släppa när man får reda på vad man ska skriva.
Som jag kanske sa igår, så slutar jag 13.15 idag pga att vi inte har någon musiklektion. Dock går inte min buss förrän 14.10 så jag får väl antagligen gå på stan och shoppa, nejnej, här ska det inte shoppas något. Har bara någon hundralapp kvar, fast iofs kommer studiebidraget på fredag..

Gud vad jag babblar på, jag orkar inte mer nu, och ni orkar säkert inte läsa på mitt meningslösa snack..

Jag måste iallafall rusa till bussen nu.. vi hörs!


Dageens

godkväll kära vänner!
Jag sitter här i min obekväma datastol nyduschad och med min varma och gosiga morgonrock på mig. En helt hyfsad situation.
Imorgon har vi nationella prov i engelska.. tråkigt men sant, dock så slutar vi 13.15!! Då ska jag hämta ut mitt mopedkörkort som äntligen har kommit! Dags att köra igen!
Så här ser min moppe ut!

Kanske dags för dagens mat och träning? YEEEAH

Frukost:
Havregrynsgröt, mjölk, banan, kanel

Lunch:
Pannkakor, sylt, vatten

Middag:
Lax, couscousgryta, keso, sallad och vatten

Mellanmål:
En liten bit kycklingbröst

Träning:
Badminton 1,5h

Ses imorgon!


Det är inte alltid lätt

Idag har jag en riktigt dålig dag, det är därför jag inte har skrivit mycket.
Idag är det 1år sedan det var en dag som jag bara vill glömma bort. Jag kan tyvärr inte säga vad det var för det är mycket personligt.

Jag ber om ursäkt, men ni vet ju att man kan inte skina som en sol varje dag. Vissa dagar är man nere, så är det bara. Jag hoppas det blir bättre imorgon.

Det är aldrig fel att visa känslor,
det är bara modigt
Gråt om du känner för det,
du får bara vackrare ögon


Mina fotbollsskillzzzz

Jag sa ju att jag skulle berätta om mina skickligheter i fotboll igår, så här är det!

Igår hade vi fotboll på gympan och jag var sjukt taggad. Från början spelade vi på en liten plan med små mål och då gjorde jag 3 mål.

Sedan körde vi tjejerna mot killarna på en hel 11-manna plan. I min klass finns det ett par killar som är så sjukt diviga och bara dribblar runt alla, men iallafall, tjejerna vann med 4-3 och GISSA vem som gjorde två utav tjejernas mål????? JAAAG!!

Första målet: Jag fick en snygg passning från kanten in i mitten och jag blev helt fri och kunde lätt göra mål.
Andra målet: Det kom en hög lobb från kanten som jag tog ner på bröstet och sköt på volley rakt i krysset.

Skador: Stämplad, krockning och en stenhård boll rakt på revbenen = jag föll ner till marken, blev smutsig och fick ont:)

Är jag inte duktig???
Längtar nästan tillbaka till fotbollen som jag slutade med för ca 3år sedan. Jag har blivit mycket bättre efter jag slutade..

TYP JAG:

inte


Dagens

Hallå!
Mina ögon gör ont, vilket är ett tecken på att jag kanske borde sova..
Det blir väl inget långt inlägg antar jag, så.. här är det viktigaste

Frukost:
Havregrynsgröt,mjölk, banan kanel

Lunch:
Korvstroganoff, ris, vatten

Mellanmål:
En digestivebars och en liten bit billy's pan pizza ( FY PÅ MIG )

Middag:
Kycklingsallad ( Sallad, paprika, majs, kyckling, pasta, dressing och bröd)

Träning:
Fotboll 45min
Badminton 1h

Det blev ingen bild på maten idag heller, måste försöka skärpa mig på den delen..
Nä, nu kan jag inte hålla ögonen öppna nästan, vi ses imorgon:)

Mina inköp från Stockholm+ en annan klänning

Det var ju trots allt mer än två veckor sedan jag var i Stockholm, men jag tänkte att det kan ju vara kul att se vad jag köpte. Jag ska även visa en klänning som jag köpte i Spanien förra året som jag blev kär i och använde på skolavslutningen i 9:an.

Klänning 349kr H&M, storlek 38


Klänning 299kr JC, storlek M


Oversize t-shirt 99kr Vero Moda, storlek S

Det står HOPE på tröjan, det var nog det som gjorde att jag köpte den, den liksom beskriver min resa på något sätt. Sluta aldrig att hoppas och ge aldrig upp.

Tröja 149kr Lindex, storlek S
(det är mörkblåa ränder)


Och nu till min klänning som jag köpte i Spanien förra året.


(bilden gör den inte rättvis)

Vad tycker ni? Gillar ni mina inköp?;)
Jag är väldigt nöjd och jag köpte medvetet en storlek som jag kan "krympa" i. Det känns ju lite onödigt att köpa kläder som man inte kan använda sedan för att man har blivit för smal.. haha

Nu blev det ett väldigt långt inlägg med många bilder, men jag hoppas att det uppskattas och det blir ju alltid roligare med bilder i en blogg!

Nu måste jag sticka in i duschen!
Ses snart!


Vägning 17

Hej allihopa, nu ska jag strax iväg på träning!
Jag ska berätta senare om mina fotbolls skickligheter;) haha
Men här är min vikt denna vecka!

Startvikt: 81kg

Förra veckan: 68kg

Idag: 67kg

Skillnad från start: 14kg

Skillnad sedan förra veckan: 1kg


Det känns så härligt att ha gått ner 1kg!! Tyvärr hinner jag inte skriva så mycket mer eftersom jag måste göra mig klar inför träningen, men vi hörs efter den!:)


Tillbaka igen!

HEEEJ
Nu är jag tillbaka igen efter en hel helgs tävlande! Det gick faktiskt väldigt bra. I singel blev jag 3:a, i dubbel 2:a och i mixed 2:a!



Tyvärr fick jag ingen medalj eller pokal för tredjeplatsen i singel. Jag har ingen aning varför jag inte fick det. Det var ju iallafall 8st tävlande i den kategorin.. knäppt.

Finalerna var dom jämnaste någonsin.
I dubbeln blev slutresultatet 23-21 23-21. Vanligtvis spelar man till 21, men om båda har kommit till 20 så måste man vinna med 2 poäng eller först den till 30. Jag är supernöjd ändå för jag spelade med en tjej som jag aldrig har spelat med förut och vi mötte två stycken jätteduktiga tjejer som alla vill slå.
I mixed blev resultatet 22-20 21-18 tror jag, så vi var ju verkligen hur nära som helst på att vinna där också.

När man missar en boll kan man bli lite förbannad ibland och det har lämnat några avtryck på mina ben..



Okej, det syns mycket mer i verkligheten..
Jag råkade även slå i det andra knäet så det är också blått..
Badminton kan vara en tuff sport!

Nu ska jag göra mig klar för sängen, jag lägger inte in dagens mat och träning idag.
Hare gött så ses vi imorgon:)


ses

PÅ TÄVLING HELA HELGEN!
SES PÅ SÖNDAG


Nu säger jag farväl- tills på söndag

Nu stressar jag som bara den för att hinna klart. Bussen går 17.40..

Jag hinner tyvärr alltså inte skriva så mycket.. Mamma blir sur för att jag sitter vid datorn istället för att göra klart allt...

Ni får ha det så bra så ses vi på söndag ♥

 

 


Dagens

Oj vad tiden går fort, jag borde ha lagt mig för längesen.

Just nu håller jag på att packa inför resan imorgon, men jag tror jag ger upp nu, jag måste verkligen sova.

Jag har nog inte mycket mer att berätta för er ikväll, förutom dagens mat och träning:

Frukost:
Havregrynsgröt, mjölk, banan, kanel

Lunch:
Tacobiffar, ris, mjölk

Middag:
Tonfiskröra med fullkornspasta

Träning:
3h badminton

Klart!
Vi hörs imorgon innan jag åker!:)

Dålig uppdatering

Hej!
Det är först nu jag har haft tid att uppdatera idag. Jag både älskar och hatar torsdagar. Älskar: sovmorgon, träning heeela kvällen. Hatar: Lång skoldag och mycket stress

Jag tänkte hoppa in i duschen alldeles strax, men jag tänkte först berätta om hur helgen kommer att se ut.

Imorgon klockan 18.00 åker jag till Umeå på tävling, vilket betyder att jag inte har något internet under hela helgen = ingen uppdatering. Jag känner mig som en riktigt dålig bloggare när jag gör så här, men jag kan liksom inte göra något åt det.
Hoppas ni inte blir besvikna eller så, jag är ju tillbaka på söndagkväll! Vägningen kommer alltså att flyttas till måndagen!


Imorgon har jag springning på gympan och det ska bli roligt! (ska ju springa som en gasell,hoho) Nä, men det ska bli kul att visa hur långt jag har kommit i min "hälsoresa".

Nu ska jag sluta babbla, nu rusar jag till duschen!
SES

1 månad!

Om exakt en månad befinner jag mig i Torrevieja i Spanien ♥


jag längtar och längtar

DAGENS

Hej igen!
Nu är jag nästan klar med plugget, jag ska göra det sista på skolan imorgon. Jag är så glad, jag trodde att jag hade historiaprov på fredag, men det var nästa fredag ♥

Över till något annat, dagenzzzzz

Frukost:
Havregrynsgröt,mjölk,banan, kanel

Lunch:
Kycklingsallad, bröd, dressing och dricka (ajabaja)

Middag:
Fullkornsmakaroner, baconsås eller vad det var.. mådde illa efter, mjölk

Träning:
Springning 25min

Det var nog allt:)
Imorgon är det torsdag = sämst uppdatering.. jag får väl göra det bästa av situationen helt enkelt.
Men vi hörs iallafall någon gång under morgondagen:)

Tillbaka igen...

... okej, jag var tillbaka för snart 2h sedan. Jag sprang bara 25min idag, men det är ju bättre än ingenting? Nästa gång ska jag ta en längre väg och se hur länge jag orkar springa.
Det ska bli så sjukt kul att imponera på min idrottslärare när vi har konditionsträning. Då kommer jag springa där som en gasell!! Och läraren kommer tappa hakan!!
Okej, kanske inte riktigt



ser ut som en ko som har gått på diet


Nu ska jag plugga, synes!


SPRING DÅ

TJABBA
Nu tänkte jag ge mig ut på en härlig uppfriskande springtur
Wish me luck!


Vad blir det för mat?

Jag hör det skramla i pastakastrullen
Det luktar bacon
Undra vad det blir för mat
Låter onyttigt


God sallad

Hej, jag kom hem för en stund sedan efter en lång och tråkig skoldag. Det enda som var bra, var kycklingsalladen som jag åt till lunch:)
Resten av dagen skulle jag behöva plugga, kommer jag orka det???? NÄE ;PPPP;PpppPP

Haha, jag är så sjukt less på alla  ;PPPPppP;P grupper på facebook. Jag blir galen varje gång jag ser dom! Det var roligt från början men jag tycker det håller på att gå överstyr, haha.

Kanske bäst jag börjar med pluggandet nudå..
See you later!

Dagens

Hallå igen!!

Detta inlägg kommer bara handla om dagens mat och träning!

Frukost:
Havregrynsgröt, mjölk, banan, kanel

Lunch:
Fullkornsmakaroner, köttfärssås,

Middag:
Chili con carne, ris, vatten

Träning:
Badminton drygt 2h

Ja, det om detta!
Ses imorgon!

Ont i kroppen

Hejsan, jag kom hem från träningen för ett tag sedan och det gick inte bra. Jag var taggad innan, men sen försvann det bara.. Dålig dag antar jag.

Jag borde plugga, men jag orkar inte alls. Jag kanske har musikprov imorgon, jag är inte säker alls. Eftersom jag var borta förra veckan, då vi hade det, så kanske jag får göra det imorgon. Men jag har inte pluggat.. Jag blir galen på mig själv.

Oj,vilket tråkigt inlägg det här blev, det är kanske bäst att jag inte skriver mer?
Hörs strax!

Justja, jag har fått några utslag eller blåmärken på hakan, det ser cp ut. Min vanliga otur!♥

Snart träning

Hejsan!

Idag har jag knäppt kort till mitt moppekörkort som måste förnyas.. jag kan aldrig bli bra på kort.. jag ser drogad ut + att det blåste jättemkt ute så mitt hår var skitrufsigt.. Jag tänker absolut INTE visa det för någon.

Snart är det träning, det gillas! Jag har lite träningsvärk i mina ben sen jag joggade igår. Väldigt skönt, eller hur? Jag älskar träningsvärk!

Nu ska jag ner och äta lite chili con carne, vi ses!

HAHAH

Är det bara jag som tycker det här skitroligt??
ÄR HON SERIÖS ELLER??


it's a beautiful day

Hej allihopa!
Det var riktigt skönt att ha en rejäl sovmorgon och man blir på så bra humör när det är strålande sol ute. Det enda som jag stör mig på är att min familj inte ens kan försöka vara lite tysta när dom vet att jag har sovmorgon..

Om 30min går bussen och jag måste skynda mig att göra mig klar. Efter skolan ska jag knäppa körkorts kort till moppen.. drygt att man måste göra det och inte får åka med det gamla.
Tyvärr hinner jag inte skriva mer, men vi hörs senare idag:)


PS. Jag har världens bästa vän

Dagens

Hallå där!
Jag är helt slut i kroppen och jag sitter bara och slöar vid datorn. Jag tänkte strax gå och lägga mig, det ska bli så skönt. Och jag har sovmorgon ända till 12.10 imorgon så det är väldigt härligt!

Jag trodde aldrig att det skulle vara så här skönt att vara ute och springa, men det var underbart! Nu har jag fått mersmak och jag tänker definitivt göra det fler gånger! Mina löparskor som jag köpte förra året är helt underbara också, det känns som om man svävar!!!
Jag tror det är den här modellen:


Rekomenderas verkligen!!

Nä hörrni, vad sägs om dagens mat och träning?

Frukost:
Havregrynsgröt, mjölk, banan, kanel

Lunch:
Potatis, köttbullar,sås, vatten

Middag:
Fullkornsmakaroner, köttfärssås, ketchup, juice

Mellanmål:
Vatten och en clementin

Träning:
Badminton 1h
Springning ca 30min

Det var det!
Vi hörs imorgonbitti!

Det här var det skönaste jag har varit med om på länge

Favoritkänslan just nu:
Efter att ha sprungit i en halvtimme utan att stanna.

Jag förstår inte?!?! Det var knappt jobbigt??
Har jag verkligen fått så bra kondition eller sprang jag för sakta?

Nu börjar man märka vissa framsteg!

Finally

Nu har jag äntligen beställt boken. Jag fick lite hjälp av mamma, så jag borde ha boken inom en vecka kanske. Jag hoppas den är bra och jag tänkte lägga ut lite tips ur boken när jag har fått den.

Är allt bra med er då?
Med mig är det som vanligt, jag kämpar på med träning och mat. När jag är hos pappa blir det som om jag inte satsar allt jag har. Vet inte varför, det blir bara så.

Nu tänkte jag ta mig en springtur, jag känner att jag måste springa bort lite känslor. Vi hörs lite senare!

Grymt

Har ni sett den här videon?
COOLT ÄR DET


Jag vill vara 18

Skulle beställa boken nyss, men det gick inte, jag är för ung

Att det alltid ska jävlas


Dagens

Tjabba tjena

Idag lägger jag in dagens mat och träning ganska tidigt som ni ser, men jag vill göra klart allt så jag bara kan koncentrera mig på pluggandet. Jag kommer på saker jag måste göra hela tiden, så plugget bara skjuts framåt hela tiden.. inte bra.

Just det, här kommer en bild på dom utsökta jordgubbarna jag åt igår!!



Smarrigt va?

Som sagt, jag måste koncentrera mig på pluggandet nu så jag lägger in allt nu på en gång:

Frukost:
Havregrynsgröt,mjölk,banan, kanel, hårdbrödmacka med makrill

Lunch:
Tonfisk, keso och lite couscousgryta

Midddag:
Rester från gårdagen: Kyckling, lite ris, sallad + en tonfiskburk ( en liten burk )

Träning:
Promenad/ jogging 1h o 10min, träning med hantlar, tåböj 100st ( sjuuk träningsvärk!)

Ses imorgon!

Ska jag eller ska jag inte?

Jag funderar på att beställa boken "Making the cut" av Jillian Michaels...



Beskrivning:
Presents an intense, one-of-a-kind program for maximizing one's diet and fitness potential to get dramatic results at an accelarated pace, explaining how to identify one's unique body type and metabolic makeup, customize an effective diet plan, utilize mental techniques to enhance focus and self-confidence, and develop strength, endurance, and flexibility.

Den kostar 124kr på adlibris.com
Jag vet inte hur jag ska göra..



Vägning 14&15

Nu till det alla har väntat på: Vägningen
Jag vägde mig inte förra veckan så jag tar räknat från 2 veckor sedan.

Startvikt: 81kg

Vikt förra vägningen: 68,5kg

Vikt idag: 68kg

Total viktnedgång: 13kg

Viktminskning sen förra vägningen: -0,5kg



Jag måste faktiskt säga att i verkligheten så såg vikten ut att vara 67,5kg, men det syns inte på bilden. Konstigt, men jag väger väl 68kg då.

Är jag nöjd? Ja, ganska så. Med tanke på hur mycket jag åt förra veckan så är det bra. Bara att fortsätta kämpa! Skulle vara skitkul om jag kom ner till 65kg innan april är slut. Jag får ha det som ett litet mål, dock kan det vara ganska svårt att komma till. Men jag gör så gott jag kan!


Det blåste

Finally home!
Jag både sprang och gick när jag var ute. Jag var ute i över en timme och det var väldigt skönt, förutom att det blåste så håret såg cp ut och jackan blev helt uppblåst som ni kanske ser på bilden.



haha jag tycker bilden är väldigt fin.. ser ju inte direkt smal ut.. FÅR SKYLLA PÅ BLÅSTEN


Solen skiner och jag med!

Hej!
Hemma hos mig skiner solen förfullt och jag tänker strax ge mig ut på en uppfriskande promenad!

Jag har vägt mig och resultatet är helt okej, jag lägger upp det inlägget lite senare idag så ni har något att se fram emot.

Hinner inte skriva så mycket mer, vi ses senare


Dagens dag 106

Ja, nu blir det två inlägg på raken. Men vad gör det!

Eftersom jag skrev det mesta i det förra inlägget så kan jag väl lika gärna gå rakt på sak och skriva dagens mat och träning:


Frukost/lunch:
Havregrynsgröt, mjölk,banan, kanel, en hårdbrödmacka med makrill

Mellanmål:
En hårdbrödmacka med makrill

Middag:
Grillad kyckling, ris, bearnaisesås, vitlökssmör, sallad, mjölk

Efterrätt:
Jordgubbar!!

Träning:
Armträning med hantlar, 100st tåböj (träning för vader) Plankan, armhävningar

That's it!

Ett ganska långt inlägg om... ja någonting

Jag kände mig så otroligt duktig när jag upptäckte att jag hade tagit med mig sladden till mobilen istället för sladden till kameran till pappa. Hade tänkt lägga in en riktigt härlig bild, nämligen på mina första jordgubbar i år! Dom var självklart inte svenska, men dom var riktigt goda ändå och framförallt STORA! Jag får lägga in dem imorgon istället då jag ska till mamma.

Över till något helt annat. På måndag ska jag ha lämnat in ansökan om individuellt val till tvåan. Alltså valbara kurser. Jag är inte helt säker på vad jag ska ta, men det lutar åt musik ensemble. Man får utveckla sina färdigheter inom musik, alltså t.ex lära sig spela bättre på ett instrument eller förbättra sin sångröst. Det är nog det enda som intresserar mig av kurserna som finns. Frågan är bara om jag har någon användning av det i framtiden?

Jag tänkte göra ett dagens mat och träning inlägg, men när jag började skriva blev det något helt annat..
Så... jag återkommer om några minuter med dagens mat och träning då!

wow

Lift yourself up above all the hurt
Don't give in
Wipe your eyes and remember you're better than this
Let them know that they took their best shoot and they missed




nytränad

Hej hörrni:)
Idag har jag pluggat lite, men jag skulle ha behövt gjort mer, men att sitta en hel lördag och plugga är ju måttligt roligt.
Alldeles nyss gjorde jag en paus i pluggandet och tränade lite. Det blev inget speciellt, mest armträning med hantlar. Resten skriver jag ikväll!

Jag börjar bli hungrig och jag undrar vad det kan bli för mat idag.. Här hos pappa brukar vi äta mycket senare än hos mamma så man vet ju inte när maten kan vara klar.
Det kanske blir grillat.. vi får hoppas att solen tittar fram så vi kan göra det!

Tyvärr måste jag återgå till mitt pluggande.. Vi hörs senare!


Min dag

Min dag kommer att se ut så här:

- Äta frukost
- Plugga
- Äta lunch
- Plugga
- Äta middag
- Plugga

Ser verkligen fram emot denna vackra dag. Och som om det inte var nog så snöar det ute... fanihelvetesjävlaapa.
Jag trodde inte det var möjligt. Jag längtar verkligen utomlands nu.. bara 1 månad och 5dagar kvar!!!!

Då ligger jag kanske på den här stranden och bara har det bra♥


Nu: Gröt

Dagens

Godkväll

Det bara kryper i min kropp och jag längtar efter att få sova. Dock ska jag självklart lägga ut dagens mat och träning först, så här kommer den:


Frukost:
Havregrynsgröt, mjölk,banan, kanel

Lunch:
Tre mackor, lite fisk i hollandaisesås, pasta, vatten

Mellanmål:
Två små mackor med hamburgekött

Middag:
Lax, hollandaisesås (igen) bulgur, grönsaker, mjölk

Träning:
Basket, "yoga övningar"

Jag orkar verkligen inte skriva mer nu, vi hörs imorgon istället:)

Ny kategori

Hallådär!

Jag har bestämt mig för att starta en ny kategori som heter: "Jillian Michaels".
Där kommer jag placera alla inlägg som handlar om henne, och även biggest loser inläggen.
Eftersom Jillian är min stora inspiration så är det självklart att jag ger henne en egen kategori.
Det var väl bara det jag ville informera om i detta inlägg. Nu ska jag leta reda på Jillian Michaels inlägg i bloggen och placera dem i rätt kategori!


ONT+ en rolig sak

Hej!

Alltså jag har helt sjukt ont i min ljumske!! Vi körde något slags yogagrejs idag på gympan (typiskt kerstin) och jag måste ha sträckt mig på något sätt. Det gör skitont!!! Jag hade ju tänkt att gå hem från skolan idag, men nejdå, min vanliga otur.

För ungefär en halvtimma sedan kom jag till min pappa. Jag har fönstret öppet och känner en väldigt god doft: grillat kött.. Min granne grillar och det luktar så gott och det får mig att få sommarkänslor!



Jag längtar väldigt mycket till sommaren, speciellt nu när jag kanske inte behöver skämmas för min kropp när jag går på stranden. Apropå strand, jag har fått sommarjobb!! Det är på min stads största strand och jag kommer tjäna över 4000kr! Jag är så glaaad!
Det börjar precis efter sommarlovet och håller på i tre veckor. Det mest positiva med det hela (förutom pengarna) är att man kommer vara ute på stranden hela tiden ändå! Så man blir brun!

Ojoj, nu ringer klockan, vilket betyder att laxen är klar!
Måste skynda mig, men vi ses!

Några frågor till er

Jag har några frågor till er

Vad är det bästa/sämsta med min blogg?

Vad vill ni läsa om?

Vad kan jag göra för att förbättra den?

Varför läser just du MIN blogg?

Det vore jättetrevligt om ni svarade:)



Dagens

Hej igen!
Jag är väldigt trött och tänker göra detta inlägg relativt kort.
Jag är fortfarande uppblåst i min mage, främst i nedre delen. Jag var rädd att jag skulle fisa på mig idag på träningen, men lyckligtvis så gjorde jag inte det ♥

Imorgon är det fredag och jag ska packa mina saker och flytta till pappa. Det är väl måttligt roligt. Jag stannar nog hellre hos mamma. Men jag måste ju dit till pappa ändå. Ja.. ehh.. okej

Nu är det väl dags att jag skriver vad jag har ätit och tränat idag.

Frukost:
Havregrynsgröt, mjölk, banan, kanel (ASSÅ BEHÖVER JAG ENS SKRIVA DET?)

Lunch:
Indisk fläskskavsgryta, ris (blä) sallad, en macka, ett äpple och vatten

Mellanmål:
En clementin

Middag:
Kycklingsallad: Sallad, paprika, majs, kyckling, fetaost, pasta med pesto, lite tonfisk, dressing. Vatten

Mellanmål
Lite rester från middagen

Träning:
Badminton 3,5h


Slut för idag, tack för idag, vi ses imorgon och ha det så bra!



jag är bajsnödig

Hej!
Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen idag(även rubriken kanske..) Men så blir det alltid på torsdagar och det får ni tyvärr leva med..
Jag har skött mig bra idag också och har inte fuskat något.

Jag har upptäckt att om jag äter regelbundet, kanske var fjärde timme, så försvinner sötsuget och jag är aldrig jättehungrig. Jag brukar ha med mig minst två frukter på skolan som jag kan ta när jag känner för det. Det är ett mycket bra tips! Det är ju även bra om det inte är så god lunch, då kan man ta sin frukt istället för att svälta. Hoppa aldrig över någon måltid. Kroppen behöver energi!
Så mitt tips är alltså: Ät regelbundet! Du kommer vinna på det i längden!

Nu måste jag ta mig en dusch så att håret hinner torka innan jag ska sova!

Vi hörs om en timme kanske!


Äntligen!

Torsdagar är alltid stressiga, jag ska iväg om några minuter. Jag hinner inte skriva så mycket mer än att det ska bli kul att få träna igen. Jag hoppas jag inte börja må illa nu bara;)

Jag kommer hem runt 20.00 så vi ses antagligen då:)
HEJS

Favoritlåt just nu:

Den här låten lyssnar jag sönder just nu:

 


dagens

Varför är jag uppe nu? Jag hade ju kommit överens med mig själv att lägga mig tidigt. Tiden går fort när man sitter vid datorn. Klockan var ju nyss 21.00?

Hmm.. jag får fundera på det där.
Nu över till något annat, nämligen dagens mat och träning!

Frukost:
Havregrynsgröt,mjölk,banan,kanel

Mellanmål:
Ett äpple

Lunch:
Spagetti,köttfärssås, ketchup, sallad, vatten

Mellanmål:
En clementin

Middag:
Kalvsylta, potatis, keso, vatten

Mellanmål:
Ett äpple

Träning:
30min på motionscykel, egna övningar


That's it!
Jag har förresten träningsvärk i mina armar sen igår.. Är det bara jag som tycker det är skönt med träningsvärk ibland? En härlig känsla liksom, en skön smärta..
Aja, nu måste jag sova. Vi ses imorgon!



uppblåst eller? mitt inlägg nr 300!

Om det är någons mage som är uppblåst så är det min.. Jag känner mig som en ballong. Och ja, jag har varit på toa.
Jag ser nästan ut som den här fina mannen just nu



Och hörrni, detta är mitt trehundrade inlägg!!
Grattis på mig själv, höhö

Nej, nu måste jag torka håret och sen skriva dagens mat och träning!
Jag är strax tillbaka!


dåligt

VARFÖR VAR INTE JILLIAN MED PÅ BIGGEST LOSER IDAG?

FAN

 



nu ska jag svettas!!!!!!!!!!!!


HAHAHA great

Hahaha, ni ska bara veta vad jag har varit med om idag.
Jag och 3st av mina klasskompisar skulle på en föreläsning om demokrati, trodde vi..
Istället blev vi indelade i olika grupper där vi inte kände någon och fick diskutera en massa politik. Alla var skitduktiga och där satt jag som ett frågetecken och var helt lost.
När dom frågade vad jag tyckte så fick jag fram: Ehhh.. asså, jag vet inte.. Jag är typ liksom inte så insatt.. hehe

Maten var iallafall helt okej, spagetti och köttfärssås.. Jag kände mig duktig när jag tackade nej till morotskakan som låg där på fatet och frestades.

Nu sitter jag här hemma och dricker vatten (mycket bra!) och snart ska jag nog äta middag.
Kalvsylta blir det idag. Det är faktiskt gott, även fast namnet inte är så smickrande.



seeyou


Dagens (återkomsten)

Nu blev det två inlägg precis efter varandra, men det har ni nog inget emot hoppas jag:)

Ja, jag har väl inte så mycket annat att säga. Jag sa ju det mesta i förra inlägget, så jag antar att jag lägger upp dagens mat och träning nu på en gång!


Frukost:
Havregrynsgröt,mjölk, banan, kanel

Mellanmål:
Ett äpple

Lunch:
Havregrynsgröt, äppelmos, två mackor med ost, morotsstavar, mjölk

Mellanmål:
En bit kycklingfilé, vatten

Middag:
Tonfisk, keso, couscousgryta ( om ni har missat receptet så finns det under kategorin "smaskiga recept"), vatten

Mellanmål:
En clementin, vatten

Träning:
Egna övningar för hela kroppen.


Det var allt för denna dag!
Imorgon ses vi igen.. dvs, EFTER jag har varit på den dära föreläsningen...............
MMM KUL, SES HEJDÅ

Det är bra nu

Okej, kvällen blev trots allt ganska bra.
Illamåendet gick över efter en timme ungefär och jag tränade lite på egen hand. Jag fick ju även se biggest loser, heheehhehe. Jag hade dock längtat efter att få spela badminton.. Men jag får ju träna flera timmar på torsdag:)

Nu sitter jag med min handduk på huvudet och ska äta en clementin. Jag har lyckats hålla planeringen bra idag (förutom träningen då). Imorgon vet jag inte hur det blir. Jag ska på någon föreläsning heeela dagen och dom bjuder på lunch. Jag har ingen aning vad det är för lunch, men jag hoppas på något gott och nyttigt!



BRB CLEMENTIN


LACKAR

AAAAAAAAH JAG FÅR NÅGOT FEEEL
Ja, jag skulle ju börja min nystart idag. Den starten blir en träningsfri dag, för just i detta ögonblick har jag skitont i magen och mår illa..
ASSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ VAFAAAN, JAG SOM VAR SÅ TAGGAD, MEN NEJ DÅ, DET ÄR INGEN MENING ATT PLANERA NÅGOT, DET SKITER SIG ÄNDÅ, BRA LIIIIV!!!


nu ska jag gå och ta en samarin

hejdå


Stekhett!

Hejsan!
Har ni det också varmt? Här hos mig är det 23grader i solen!! Imorse var det inte så varmt så jag tog min halsduk OCH vantar.. När jag satt i busskuren och väntade på bussen efter skolan så höll jag på att svettas ihjäl! Jag blev tvungen att ta av mig alltihopa!

Jag kom alltså nyss hem och jag ska strax börja laga min middag som kommer att bestå av tonfisk, keso och couscousgryta. Sedan klockan 18.00 är det träning:)
Hittils har jag hållt mig bra med maten och jag hoppas det fortsätter så!

( Jag inom en snar framtid, hehe)



SES


TILLBAKA IGEN

Hej allihopa!!
Nu är jag tillbaka från stockholm och min bloggpaus. Dessa dagar har varit omtumlande, jag har inte ätit så här mycket sen förra året.. Jag har ångest över det, men samtidigt tänkte jag att "det här är mina sista dagar i friheten" alltså, sista dagarna jag äter onyttigt. Imorgon tar jag en nystart och just nu sitter jag och planerar på vad jag ska äta och hur jag ska träna.

Några av helgens onyttigheter:
McDonalds
Pizza
Chips
Potatisgratäng och oxfilé

Schnitzel ( hur det nu stavas)
Tacos
Dricka
Munk
( första och sista i mitt liv)

Helgens nyttigheter:
Havregrynsgröt till frukost varje dag
Sallad till maten
Ehhh.... det var nog inte mycket mer..


Som sagt, nystart imorgon och nu gäller det!! Nu ska jag köra på somfaaan!! Jag ska få en Jillian Michaels kropp tills jag åker till Spanien!!!! Hoho, skämt åsido.. Jag ska göra mitt bästa iallafall:)

Nu ska jag fortsätta min planering, det blir antagligen mycket lättare när man vet vad man ska äta och vad man ska träna i förtid.
Jag lägger inte upp dagens mat och träning idag. Jag har inte ätit något speciellt ändå.

Men vi hörs imorgon!
Ha det bra!

B L O G G P A U S!!!

BLOGGPAUS 8/4 - 12/4

VI SES SNART IGEN♥


Vi ses

Ja, då var det dags för min bloggpaus. Det ska bli lite skönt faktiskt, men jag kommer sakna det! Jag är troligtvis tillbaka på måndag igen. Jag hoppas ni inte lämnar mig bara för det här!!! Jag kommmer tillbaka och jag tänker fortsätta min viktkamp. Jag är ju inte i mål ännu och ni kommer att få följa mig ända dit!

Nu måste jag sticka, tåget går strax..
Ha det så sjukt jävla bra allihopa så ses vi snart igen♥

 

 


Dagens

HEEEJ
Nu är jag äntligen klar med min periodsammanfattning efter två dagars slit! Allt detta pluggande har gett mig huvudvärk.. Jag ska strax gå och sova, men innan det så måste jag packa lite och sedan tvätta bort sminket ( hatar att göra det på kvällen när man är så sjukt trött )
Men först blir det dagens mat och träning!!


Frukost:
Havregrynsgröt, mjölk, banan, kanel

Lunch:
En varmkorv med bröd

Middag:
Lasange, sallad, vatten

Träning:
Inte mkt, men har rört på mig en hel del ändå, typ vardagsmotion


Ja, då får jag väl säga godnatt då! Jag slänger in ett sista inlägg imorgon innan jag åker:)
See you then!

Sorrrry bloggen

Hej och förlåt för kass uppdatering idag.
Jag börjar nästan bli klar på min periodsammanfattning och det känns väldigt skönt.
Jag har funderat och jag tror jag tar min blogg paus nu. Jag kommer blogga klart idag och kanske skriva ett inlägg imorgon, men efter det så bloggar jag nog inte under resten av lovet. Det beror delvis på att jag inte har tillgång till internet men även att jag inte har någon speciell blogglust. Och jag antar att det inte är roligt att läsa en tråkig blogg.
Jag kommer nog tillbaka på måndag. Ni får inte tro att jag ska sluta blogga! Det ska jag absolut inte:)
Det är faktiskt ganska jobbigt ibland att ha en blogg, eller hur? Man blir beroende och nu när jag har lite läsare så känner man liksom en press på att varje inlägg ska vara bra och att man ska uppdatera ofta.

Jag tar alltså en liten semester från bloggen! Jag kommer sakna er!!!!
Men jag lägger nog in två inlägg till innan pausen!

Vi hörs senare:)


stressaaad

Hej!
Jag känner mig skitstressad!! Det här är vad jag ska göra idag:


- Titta på biggeset loser 11-12
- Ta bussen in till stan 12.20 och klippa mig 13.45 ( det går ingen annan buss just då)
- Skynda mig hem och plugga klart
- PACKA, jag har inte packat ett skit
- Biggest loser 19-20
- All tid då jag inte har något annat så måste jag plugga.


ÅHHH, jag orkar inte pluggeeet!! Men jag måste.. uppgiften har en deadline tills söndag klockan 24.00 och jag har ingen möjlighet att skriva i stockholm.

Nu hinner jag inte skriva, för jag måste fixa mig!!
SES

Dagens dag 95!!!

Nu lägger jag upp dagens mat och träning och jag har gjort det i 95dagar. Okej, några dagar har jag missat.. men det är 95 dagar sedan jag började att gå ner i vikt. På söndag är det 100 dagar. Helt otroligt vad snabbt det har gått!!
Om vi säger att jag har gått ner 13kg på söndag, då har jag i snitt gått ner 130gram om dagen:) Min gamla matte-hjärna vaknar..

Klockan är snart 23.30 och jag ska strax lägga mig i min säng och sova, men som alla de andra 95 dagarna så ska jag skriva ner vad jag har ätit och tränat:

Frukost:
Havregrynsgröt, mjölk, banan, kanel

NERVSAMMANBROTT:
Frosseri i ostkrokar, vet inte hur mycket, men minst ett par nävar.

Lunch:
Hårdbrödmacka med makrill, ett äpple

Middag:
Fullkornspasta med tonfiskröra ( mjölk, tomatpuré, chilisås, svartpeppar,basilika och salt), ett glas vatten

Träning:
2h badminton ( inklusive fys och styrka )


Jag glömde säga att dagens träning var jobbig!!! Jag märkte en sak, en positiv sak. På slutet blev vi indelade 3 och 3. Vi låg ner i en "stjärna" och skulle göra riktiga situps och när vi kom upp så skulle vi klappa i varandras händer. När jag la mig ner sa jag: "Det här kommer jag aldrig klara, jag är sämst på det här"
Men när vi körde igång så var det inga problem alls!!!!! Jag klarade det helt utan problem!! Då blev jag lite stolt över mig själv faktiskt!:)

Nä, nu måste jag verkligen gå och sova.. Vi ses imorgon:) godnatt!!


dålig dag?

jag känner mig jättekonstig. jag är stressad, förvirrad, ledsen, galen, frustrerad på en och samma gång. Jag vill gå och sova, men nejdå, jag måste plugga.
livet äger verkligen ibland


Träning!

Hej allihopa, den här dagen har jag känt mig skitstressad och jag har inte kunnat koncentrera mig på någonting. Jag har fått panik och frossat. En riktigt konstig dag.

Nu ska jag iallfall iväg på min första badmintonträning på 2veckor! Gud vad härligt det ska bli!!! Dock missar jag biggest loser, fast det är ju trots allt repris imorgon:)

Jag hinner inte skriva så mycket mer, för nu ska jag göra mig klar! Vi höres senare ikväll!

HJÄLP

Det här var det värsta jag varit med om på ett tag.

Jag fick panik för en stund sedan och bara vräkte i mig en massa ostkrokar. Jag bara åt och åt. Det var hemskt, jag kunde inte kontrollera det. Nu sitter jag här och mår jätteilla, usch, jag vill bara grina. Det här är så svårt. Jag vet inte hur jag ska bli av med mitt matberoende. Ibland kan jag kontrollera det.
Det var mammas ostkrokar ( hon är smal) och hon är inte hemma nu, jag bara styrde mot köket och vräkte i mig. Ångesten kommer över mig.


Nu skrev jag om någonting dåligt som kan hända. Vem som helst gör misstag.


Pluggdag

Hej på er!
Jag har precis tittat på reprisen av Biggest loser (hehe, man kan aldrig se biggest loser för många gånger)
Resten av dagen MÅSTE jag verkligen plugga, för jag vill inte stressa klart det imorgon. Jag ska skriva en periodsammanfattning i svenska. Den ska vara klar tills på söndag, men som sagt, jag åker iväg på torsdag och då har jag inget internet så då kan jag inte skicka den.
Jag hoppas jag hinner klar det mesta idag, för imorgon måste jag packa och så ska jag även klippa mig! Det ska bli skönt, mitt hår börjar bli slitet.

Nä, nu hinner jag inte skriva så mkt mer. Vi hörs igen när jag tar en paus i pluggandet!!

Dagens

Hej, nu är jag hemma igen!
Kvällen spenderades hos en kompis och vi satt som sagt och tittade på biggest loser. Till det hade vi popcorn och lite cola light.. ( AAAH, JAG BLIR GALEN PÅ MIG SJÄLV ) men det kunde ha varit värre.

Jag sa ju att jag skulle plugga idag. Gjorde jag det??? NEJ
Jag måste verkligen göra det imorgon, jag har ju ingen lust att göra det när jag är i stockholm..

Idag har jag skött mig relativt bra, förutom popcornen och drickan. Jag har även tagit upp träningen igen efter förkylningen! Ett steg i rätt riktning iallafall:)

Men nu är det nog dags för mig att skriva vad jag har ätit och hur jag har tränat:

Frukost:
Havregrynsgröt, mjölk, banan, kanel

Lunch:
Hårdbrödmacka med kalvsylta, ett äpple

Middag:
Lax, couscousgryta, keso, sallad, vatten

Snacks:
popcorn, light läsk

Träning:
30min på motionscykel

Nä, nu ska jag borsta tänderna och sen gå och lägga mig!
Vi hörs imorgon!!

BL<3

Nu ska jag iväg till en kompis! Han är lika galen i biggest loser som jag så då måste vi ju självklart se premiären tillsammans!

Så hörrni, jag hoppas att ingen av er missar säsongspremiären av Biggest loser?!?!?! Säsong 7!


(säsong 6)


Vi hörs!


Solen är borta


Hey honey, you make me feel happy



snygg


Kurrande mage

Shiiit, min mage kurrar
bäst jag äter lunch... NU


Vägning 13

Godmorgon hörrni!

Nu har jag äntligen vägt mig och jag är faktiskt glad, för jag har inte gått upp ett gram! Jag tycker det är konstigt med tanke på att jag inte har tränat på 1,5 vecka och så har jag inte ätit så bra. Men jag kanske har tappat muskler?

Så här ser veckans resultat ut:

Startvikt: 81kg

Förra veckan: 68,5kg

Idag: 68,5kg

Skillnad från start: 12,5kg

Skillnad från förra veckan: 0kg


ser nästan ut som 68kg?
SNART SER MAN INTE 80-STRÄCKET!!!

Den här dagen måste jag plugga, eftersom jag åker bort på torsdag så hinner jag inte göra det då..
Jag ska nog träna lite först, kanske ta en tur på motionscykeln!
Vi hörs senareee

Dagens

Godkväll!
Jag tänkte titta på reprisen av Millenium ikväll, men jag somnade med filten runt mina axlar i soffan. Synd..

Jag ska strax krypa ner i sängen, men först ska jag ju lägga ut dagens!


Frukost:
Havregrynsgröt, mjölk, banan, kanel

Lunch:
En macka med gravad lax

Middag:
Älgstek, potatis, sås, morötter, påskmust

Fika:
Ett glas soda stream, en litenliten chokladkaka ( det fanns typ 5 kaksorter och jag lyckades ta bara EN, bra)

Träning:
Har inte kommit igång efter förkylningen, ska börja imorgon, troligtvis


Sovgott hörrni!
Vi ses imorgon!


Svar från frågestunden

vart köper du dina kläder mest?? =)


Svar: Jag är inte direkt den personen som älskar att shoppa och det har nog berott på min vikt. Men om jag gör det så är det oftast på Gina tricot, vero moda eller cubus:)


vad har varit de jobbigaste i viktnedgångsprocessen du genomgått? Kram på dig!

Svar: Allt!!! Det finns absolut ingenting som har varit lätt. Men om jag måste välja det allra svåraste så är det nog att motstå all mat. Jag var, och kanske fortfarande är matberoende. Sen är det ibland sjukt jobbigt att finna viljan och motivationen.


hur lång du är och vad ditt mål med vikten är?

Svar: Jag är exakt 166,5cm! Mitt mål är runt 60kg, men ( inte för att skryta) jag har alltid varit väldigt musklig också. Och som ni vet så väger muskler mer än fett! Det kan bli svårt för mig att väga bara 60kg, så jag antar att jag får väga lite mer, men aldrig mer än 65kg!

Ska du inte fortsätta med mätningarna som du började göra?

Svar: Ärligt talat så vet jag inte varför jag slutade med det. Antagligen var det bara av lathet och tidsbrist.. Jag får se om jag fortsätter med det.

Jag undrar vilken storlek du har på byxor nu? Och vilken storlek var de du hade på de du visade på bild? Och har dina vänner eller andra skolkompisar typ påpekat och märkt av din viktnedgång? Vad tycker du om mest med dig själv, personlighet och utseende? Kram!

Svar:
1.
Jag har inte köpt några byxor på ett tag, men jag gissar på att jag har runt storlek 38 ( typ medium alltså)
2. Om du menar de som satt så löst så var det L/XL.
3. Några har påpekat det, men jag tror inte de vågar fråga. Det syns ju, så de lär ju märka. Jag har sagt det till några och då har dom : "Jo, jag har sett det men jag har inte sagt någonting.."
4. Jäklar vilken svår fråga.. Utseende: Jag tycker om mitt hår ( när det gör som jag vill dvs..) Det är långt, brunt och väääldigt tjockt. Personlighet: Oj hjälp.. jag vet faktiskt inte, det får du nog fråga mina anhöriga;) Men jag ÄR alltid snäll och rolig. Folk har sagt att jag nästan är för snäll ibland.

Jag tycker att du på senaste tiden börjat slarva lite med maten. Är du inte rädd att det kommer hålla i sig?

Svar:
Du har absolut helt rätt. Det är jag så sjukt rädd för och jag kämpar var eviga dag. Jag dras hela tiden med den ångesten av att jag har ätit något dåligt, men ändå så kan jag liksom inte sluta. Allt "bröt ut" den gången jag började äta chips igen. Sedan har det liksom börjat spåra ut, sakta men säkert.
Jag ska ta tag i min viktnedgång igen efter lovet och jag ska INTE äta något mer sådant onyttigt förrän jag känner mig nöjd.
Jag blev faktiskt lite ledsen när jag fick den här kommentaren, men jag vill ändå tacka dig, för du sa det rakt till mig och det fick mig att inse någonting. Jag kommer inte klara det om jag fortsätter som jag gör just nu.
Tack Bebisplutten!!!!




Ja, det var alla frågor!!
Fler än förra gången iallafall:D:D
Nu ska jag hitta på någonting, kanske spela gitarr? Vi hörs lite senare iallafall!


Tack!

Tack för era snälla kommentarer om bilden på mig!!
Det känns jättebra!

Jag kom precis hem och jag ska strax iväg igen.. den här gången ska jag på påskmiddag hos farmor.
Hoppas det inte blir alltför mycket mat där..
Igårkväll så beställde vi som sagt mat och jag tog en god kycklingsallad!
Min vän tog en stor och fet pizza och jag kände mig duktig som inte tog en sådan.

Angående vägningen så flyttar jag fram den tills imorgon, om det är okej?
Jag brukar alltid väga mig på morgonen och jag hade ingen möjlighet till det idag.
Jag tror jag har gått upp i vikt..
Vi får se..


Svaren på frågestunden kommer ikväll så ni kan fortfarande ställa era frågor!

Nu måste jag tyvärr gå igen.. Men vi hörs senare ikväll!


En bild på smala mig!! ( typ dagens outfit )

Innan jag åker så måste jag lägga upp det här:

Bilderna är tagna för några minuter sedan.
Och jag tycker för första gången att jag ser smal ut på riktigt.






det här är smalt för mig iallafall

Jag sticker nuu

Hela dagen idag har jag haft skittråkigt rent ut sagt.. Så därför bestämde jag mig alldeles nyss att jag ska åka iväg till en kompis som bor 4mil här ifrån.

Det ska bli jättekul, vi ska beställa mat ( självklart sallad) och bara ha allmänt trevligt. Vi har inte setts på flera veckor!

Svaren från frågestunden kommer därför imorgon istället. ( jag har fått fyra frågor denna gång, wooohooo)
Vägningen blir som vanligt imorgon!

Jag önskar er alla en riktigt fin påskafton så hörs vi imorgon!!!♥


GLAD PÅSK!!

Jag och Lukas önskar er alla en riktigt glad påsk!!!




En påminnelse

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN SOM AVSLUTAS IDAG!!!!!

JAG HAR BARA FÅTT EN FRÅGA ÄN SÅ LÄNGE, KOM IGEN NU VA?!?!

Avslutad


Dagens

Shit, jag är helt slut efter igår och idag. Jag tänker gå och lägga mig redan nu.
Imorgon har jag inga speciella planer, jag kanske borde träna lite bara.
Gud vad jobbigt, mina ögon bara åker igen och jag gäspar som en galning.

Lika bra att jag lägger ut dagens mat och träning så slipper ni läsa en massa onödigt svammel;)

Frukost:
Havregrynsgröt,mjölk, jordgubbssylt

Fika:
Kakor, bullar, dricka och ostkrokar

Middag:
Flygande jakob, ris, paprika, loka

Snacks:
Chips

Träning:
En hyffsat lång promenad


Ja, godnatt hörrni så ses vi imorgon!

Innehållet i mitt andra påskägg..

.. var 4st tuggummi förpackningar och 200kr!!!!!
Tack mamma! Jag älskar dig!

 

BRB


Jag somnar snart

Hej allihopa!
Vår vän blev sjukt glad när vi överraskade henne med tulpaner och marabou! Och hon bjöd på en massa onyttigheter: bullar, kakor, dricka, ostkrokar, popcorn och tårta ( ingen tårta för min del dock)
Men som sagt, jag ska "leva livet" nu på lovet och inte tänka på exakt vad jag stoppar i mig. Jag ska ta en nystart efter lovet! Jag ska inte ge upp!

Middagen bestod av flygande jakob. Det har jag inte ätit på huuur länge som helst! Det kanske inte är min favoriträtt, men det är helt okej. Jag har en kompis som är helt galen i det, haha.

Ikväll ska jag äta chips... så är det. Detta är egentligen inte så bra och jag känner mig inte som någon förebild längre. Men jag vill visa att man kan vara stark och komma tillbaka efter vissa motgångar.

Nu ska jag kila!
HÖRS

Jag är trött, men glad

Min pappa och låtsasmamma lyssnade på mig.
Jag fick inget godis♥
Istället fick jag ett paket tuggummin, en hundralapp och en trisslott!
Och på trisslotten vann jag 25kr, wooohooo feeest.

Jag ska strax iväg igen, för jag och ebba ska överraska en tjej som fyller år idag!
Vi ska baka något åt henne, cupcakes kanske?:)
Vi får se, men nu ska jag njuta av mina hallon och persiko tuggummin!

Sees

Påskägg? - Nej tack!

Den som köper ett påskägg med godis i till mig blir det jävligt synd om.
Jag vill för all del i världen inte ha det!!
GE MIG PENGAR ELLER TUGGUMMI



Detta blir dagens sista inlägg, för nu ska jag iväg.
Ha en fortsatt bra dag och bli inte lurad för mycket!;)

Mätt i magen

JAG HAR LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!!
äntligen!!! gud vad jag har längtat.
Ikväll så ska jag på pyjamasparty;) Haha
Vi ska laga hemlagad pizza! Men nu är det så här att jag har bestämt mig för en nystart efter lovet. Då ska jag verkligen kämpa för att gå ner de sista kilona.

Jag får väl synda lite under lovet tycker jag. Och om en vecka åker mamma och jag till stockholm. Jag lär antagligen gå upp lite i vikt under den här veckan, speciellt när jag är i stockholm för vi ska bo hos min morbror och han är sjukt duktig på att laga mat.

Nu ska jag börja packa lite, men jag slänger nog in ett inlägg innan jag åker:)


RSS 2.0