Jag kan ju!

Med hela mitt hjärta vill jag gå ner i vikt. Bara för min skull.
Jag KAN gå ner i vikt. Jag vet att jag kan. Det har jag bevisat också.
Jag kan göra precis vad jag vill, bara jag VILL.
Vill så gärna. Snälla Snälla Malin. Gör något nu. Innan det spårar ur mer.


Träning och Mat 3/5

Godkväll! Jag har precis tittat på Big brother, ett beroendeframkallande program. Har sett de flesta avsnitten.. Men det är bara en månad kvar nu ungefär och man kan ju inte sluta kolla nu!

Har pluggat teckenspråk ikväll och det gick helt ok. Ska fortsätta imorgon då jag har en ledig dag. Ska nog börja röra mig mot sängen, men först skriver jag vad jag ätit och tränat idag.


Mat:

Två mackor med ost, skinka och tacosås på, Korv och potatismos,Tonfisksallad, En marabou 100g. Vatten och mjölk.

Träning:

Varvat löpning och snabb gång i 4km

 


Chokladbegär

Hallå där!  Har precis ätit en god sallad till middag. Sprang intervaller idag i ungefär 4km. Varvade mellan att jogga och gå snabbt. Det gick bra, gissar på att jag får träningsvärk imorgon då jag inte joggat på lääänge.

Är väldigt sugen på en chokladbit. Kanske att jag gå ner på affären och köper mig en liten bit. Är så sugen. Har tränat idag så jag känner att det är ganska ok. Och jag ska även plugga hela kvällen så något gott höjer stämningen lite.

KRAm


Livet är hårt

Var försvann bloggen då? Bra fråga va? Äh, jag kör på som vanligt då. Nu ska jag skriva vad jag ätit idag så jag får se svart på vitt.

 

Havregrynsgröt med mjölk och banan, Spagetti och köttfärssås, Köttbullar och makaroner, En dubbel japp och en bit marabou, Pizzasallad.

Träning? Nepp.

KÄMPA KÄMPA KÄMPA MALIN


Nuvarande vikt

Väger precis samma som förra veckan, 73kg. Det känns lite surt, men what to do liksom.

Skriva av sig

Det är så otroligt skönt ibland att ha en blogg och skriva ner precis vad man tycker och tänker. Känner just nu att det absolut inte spelar någon roll hur många läsare jag har eller hur många kommentarer jag får. Jag gör det för min egen skull. Självklart blir det ju en liten kick när man ser att man fått en ny kommentar eller några extra läsare har tittat in. Men egentligen så är det inte hela världen om det går flera dagar utan kommentarer eller läsare.

 

Idag var det planerat att det skulle bli innebandyträning, men tydligen är alla bortresta på alla håll och kanter så det blev inget med det. Synd för det är så sjukt roligt. Får se om jag hittar på något själv att träna eller om jag tar en slappardag idag med plugg och mys. Kan vara skönt det också.

Imorgon ska jag väga mig och se om något har hänt med min vikt. Jag får hoppas på det bästa, annars får jag ta nya tag. Tror det kommer bli lättare när man kommer tillbaka till vardagliga rutiner. Nu på lovet har det blivit mycket födelsedagsfirande och påskgodis och allt möjligt. Det kommer ju inte hända nästa vecka.

 


En fulsnygg bild..


Bulle

Känner mig som en ballong. Uppblåst. Varför varför varför???

Förstår inte vad jag tänker liksom. Mina tankar styr och straffar mig för inget speciellt. Önskar jag bara kunde ta bort alla 8-10 extrakilon jag har på min kropp och slänga iväg dom. Men inget är enkelt här i livet, I know that.
Min valborg har varit trevlig iallafall, har underbara vänner som bjöd på kramkalas. Men samtidigt finns den där personen inom mig som skriker fula ord åt mig. FETTO FETTO FETTO, Fan vad ful du är, Du förtjänar inte detta, Gå härifrån, Låt dina vänner ha kul utan dig för du spelar ändå ingen roll, Ingen bryr sig om dig, Ful ful ful, Äcklig.



Ska försöka komma på bättre tankar. Godnatt.


RSS 2.0