Skadad och besviken.

Antar att rubriken säger allt.

Jag är så besviken.. Jag har gått och fått jätteont i min höft och jag har ingen aning om vad det kan bero på.. Känns så piss nu när jag verkligen försöker komma tillbaka till ett nyttigare liv och så kan jag inte träna.

Har fått hoppat av träningarna två gånger i rad för att det inte funkar. Är så besviken.

Men det går över, säkert bara någon sträckning eller nåt.
Jag får försöka träna på något vis där man inte använder benen. Kanske kan börja använda min stora gummiboll oftare och så kanske det är dags att sätta igång med min abtronic.. Det är ju trots allt 10 månader sedan jag köpte den.. hehe







Cyklar

Idag cyklade jag till skolan, som en liten mjukstart på det hälsosamma livet:) Det var skönt, det gick rätt snabbt ändå. Sparar en massa pengar också! Slipper tanka hela tiden. Har ju flyttat närmare skolan, stan, träning och alltihopa så allt är inom rimligt cykelavstånd.

Första dagen har gått bra, har dock ingen lust att träna ikväll.. Kanske kör hantlar och situps. Imorgon har jag badmintonträning och jag tänker köra så svetten lackar!!!!!!!!!!!!!
Maten har också gått bra, har inte ätit något direkt onyttigt. Kommer antagligen börja knarka tuggummin igen.. men det är det värt. Man blir lite dålig i magen men det går över;)

Nu ska jag bära upp en astung dörr till mitt rum från källaren.. Det blir ju ett litet gympass där, haha.

See ya later!


Nystart

Jag börjar om.
En nystart.

Har gått upp i vikt.
Inte mycket, men tillräckligt för att få mig en tankeställare att jag måste skärpa mig.
Har inte vägt mig, men skulle tippa att jag väger runt 67-68kg.


Jag har en vän (<3<3<3) som ska göra samma sak som jag. Genom det kan jag bli peppad och känna stöd. Jag fick stöd av ni som läser min blogg förut också, det är jag enormt tacksam över. Men jag behöver en människa som tittar mig in i ögonen och säger åt mig.


Jag är beroende.
Mat.
Det är min värsta bov. Jag äter och äter. Ibland hetsäter jag. Inte för att jag är hungrig, utan bara för att det finns, eller för att jag är sugen. Det är det svåraste med att gå ner i vikt.

Jag har bestämt att jag inte ska fokusera så mycket på vikten. Det är bara en siffra. Jag ska vara nöjd med min kropp. Jag vill ha en musklig kropp!!!!
Mitt mål är Jillians Michaels kropp ;)

Så.
Imorgon börjar jag igen. Med bloggen också:) Kanske inte lika aktivt som förut, men ska försöka slänga in ett inlägg om dagen iallafall!

PUSSHEJ


RSS 2.0